Din cantitatile de mai jos vor rezulta 2 chec -uri .
Iata de ce avem nevoie :
- 8 oua
- 2 cani faina
- 2 cani zahar
- 8 linguri ulei
- vanilie
- un praf de sare
- 2 linguri cacao

Cum procedam :
Este foarte important ca toate vasele pe care le folosim sa fie perfect uscate
-separam albusurile de galbenusuri

Ca arome putem folosi vanilia.
Compozitia rezultata o repartizam in doua forme de chec, unse in prealabil cu ulei ( si eventual tapetate cu hartie ).Mai oprim putina compozitie pe care o amesteca cu 2 liguri de cacaoa . Din acesta punem deasupra celor 2 checuri ,impartim aproximativ dupa ochi .

Cu o furculita amestecam in forme compozitia , foarte putin
Se coace la foc potrivit . Nu se umbla la cuptor 20 minute.
Se coace cam in 40 -45 minute .
Yammi! Vreau si eu sa fac acum si cautam o reteta simpla de chec. Am si eu o reteta asemanatoare de pandispan cu mere coapte pe care o fac mereu cand vreau ceva dulce si rapid. Am sa o scriu pe site.
RăspundețiȘtergere