marți, 21 aprilie 2009

Ciocanele de pui in fulgi de porumb

Trebuie sa recunosc ca-mi plac enorm de mult ciocanele preparate astfel , dar pt ca sunt foarte bogate in calorii pregatesc aceasta reteta foarte rar .
Eu pregatesc intotdeauna pentru 4 persoane ; Daca va place reteta puteti adapta cantitatile in functie de necesitati .
Avem nevoie de :

  • 8 ciocanele
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 punga fulgi de porumb
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit




Cum procedam:
Ciocanelele se curtata de piele, se spala si se usuca usor cu un prosop de hartie , apoi se condimenteaza si se lasa deoparte.

Intr-un vas amestecam bine ouale cu faina si un praf de sare.
Fulgii de porum ii sfaramam si punem o parte din ei pe o farfurie . Trecem apoi cate un ciocanel prin amestecul de ou , il tavalim bine prin fulgii de porumb si-i punem imediat in tigae la prajit , la foc mic.

Se rumenesc frumos si sunt foarte gustosi . Se pot servi doar cu o simpla salata , in functie de sezon sau le puteti alatura diverse garnituri .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu