Am gasit reteta intr-un numar mai vechi din "Femeia de azi " si cum sunt mare amatoare de retete usoare , nici nu am mai stat pe ganduri ... si bine am facut ca a iesit minunat !
Avem nevoie de :
- 4 pulpe de pui ( eu am avut pulpe dezosate dar in revista sunt normale, cu os )
 - 2 cepe
 - 2 ardei grasi
 - 2 morcovi
 - 500 g cartofi
 - ulei
 - cimbru
 - sare
 - piper
 
Separat, spalam pulpele de pui si le condimentam bine. Le asezam apoi in tava peste legume.
Stropim totul cu putin ulei si acoperim tava cu folie de aluminiu .
Se da la cuptor 40 minute la foc moderat .
Daca vrei ca friptura sa fie putin mai crocanta, cu 10 min inainte de a opri focul indeparteaza folia de aluminiu .
foarte buna reteta asta,felicitari
RăspundețiȘtergeream incercat reteta si pot spune ca esti absolut delicioasa
RăspundețiȘtergerevoi incerca si eu
RăspundețiȘtergere