Iata de ce avem nevoie :
- 1/2 kg biscuiti
- 250 g margarina
- 1 lingura cacao
- 250 g zahar
- 250 ml apa
- 100g fulgi de cocos
- 2 banane
Cum procedam :
Apa, zaharul si cacaoa se pun la fiert. Se dau cateva clocote pana obtinem un sirop mai gros.
Biscuitii se dau prin masina de tocat sau prin masina de nuci si se amesteca cu siropul care intre timp s-a racit .
Separat, margarina se freaca bine , amestecandu-se cu nuca de cocos.
Pe un ceolofan cu dimensiunile de 54/40 se intinde intai pasta de biscuiti - sa fie o foaie cam de un cm grosime . Deasupra ei intindem pasta alba de margarina si nuca de cocos.
Rulam cu grija foia in jurul bananelor , tinand de ceolofan care nu va intra in rulada, ci doar o va proteja in exterior .
Rulada astfel obtinuta se da la rece. Cand o servim o desfacem de pe ceolofan si o ornam dupa preferinta cu nuca de cocos , frisca sau glazura. Inainte de servire se taie felii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu