
Iata de ce avem nevoie :
- 1/2 kg biscuiti
- 250 g margarina
- 1 lingura cacao
- 250 g zahar
- 250 ml apa
- 100g fulgi de cocos
- 2 banane
Cum procedam :
Apa, zaharul si cacaoa se pun la fiert. Se dau cateva clocote pana obtinem un sirop mai gros.

Separat, margarina se freaca bine , amestecandu-se cu nuca de cocos.
Pe un ceolofan cu dimensiunile de 54/40 se intinde intai pasta de biscuiti - sa fie o foaie cam de un cm grosime . Deasupra ei intindem pasta alba de margarina si nuca de cocos.
Rulam cu grija foia in jurul bananelor , tinand de ceolofan care nu va intra in rulada, ci doar o va proteja in exterior .
Rulada astfel obtinuta se da la rece. Cand o servim o desfacem de pe ceolofan si o ornam dupa preferinta cu nuca de cocos , frisca sau glazura. Inainte de servire se taie felii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu