Bineinteles ca nu au lipsit aprecierile lui : " Ce mama buna esti tu ! Te iubesc ! "
Ingrediente :
Pentru aluat :
- 2 oua
- 100 ml lapte ( sau apa )
- un praf sare
- faina
- 200 g branza dulce
- un ou
- un zahar vanilat
Facem un aluat tare din oua , lapte si faina . Atentie! Faina se adauga putin cate putin .
Aluatul rezultat il impatim in patru parti .
Luam prima parte si o intindem cu sucitorul ; ar trebui sa iasa o foaie cam de 3-4 mm grosime . O taime in 4 si in centrul fiecarei bucati se pune cate o lingurita plina din amestecul de branza cu ou .
Tragem colturile astfel incat sa formam un triunghi si apasam marginile cu furculita sa se lipeasca intre ele .
Intre timp punem pe foc o oala cu apa ( ~ 2 litri de apa ) si sare ; cand apa clocoteste punem coltunasii in apa ; atunci cand sunt gata se ridica la suprafata .
Procedam in mod similar si celelalte 3 bucati de coca ;
Coltunasii se pastraza la loc caldut in vas acoperit si se servesc dupa preferinta cu miere , dulceata sau smantana .
Noi am servit cu miere si au fost deliciosi .
langosii cu ciocolata buni mmmmm. pentru cine nu are cuptor (ca mine) foarte comod. felicitari!
RăspundețiȘtergeresuuper buni .am facut si eu si au iesit grozavi.
RăspundețiȘtergeresunt foarte buni
RăspundețiȘtergerefacem si noi cred ca sunt deliciosi
RăspundețiȘtergerefoarte gustosi
RăspundețiȘtergeresuper!!tocmai mananc:)
RăspundețiȘtergeredacä puneti un cub,2 de unt topit cald spre fierbinte impreunä cu laptele sare si ouä iese si mai bun!!!incercati
RăspundețiȘtergereFoarte buni!
RăspundețiȘtergere