vineri, 3 aprilie 2009

Ciorba de pui cu legume

Aceasta ciorbica de pui este foarte gustoasa si fiind bogata in legume este si foarte satioasa.

Avem nevoie de :
  • 1/2 kg carne pui (tacamuri , aripi , nu conteaza )
  • 2- 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • o punga de amestec legume pt supa
  • verdeta : patrunjel , leustean
  • bors ( de prefrat de casa)
  • vegeta
  • suc de rosii sau bulion
  • obtional : fideluta

Cum procedam :
Spalam carnea de pui si o punem la fiert in apa fierbinte ;
Ceapa , morcovii si pastarnacul ii dam pe razatoare si-i punem sa se inabuse cu o lingura de ulei si 2 linguri de apa . Pt cine doreste poate sa caleasca putin legumele .



Cand s-au inmuiat adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba la foc mic . Cand carnea de pui este aproape fiarta, punem supa si carnea peste legumele inabusite , apoi adaugam legumele congelate . Punem un pahar de suc de rosii sau o lingura bulion , adugam o cana de bors si potrivim gustul cu sare si vegeta .
Mai fierebem 5- maxim 10 minute .
La sfarsit adaugam verdeata tocata marunt si gata !

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu