Avem nevoie de :
- 1/2 kg carne pui (tacamuri , aripi , nu conteaza )
- 2- 3 cepe
- 2 morcovi
- 1 pastarnac
- o punga de amestec legume pt supa
- verdeta : patrunjel , leustean
- bors ( de prefrat de casa)
- vegeta
- suc de rosii sau bulion
- obtional : fideluta
Cum procedam :
Spalam carnea de pui si o punem la fiert in apa fierbinte ;
Ceapa , morcovii si pastarnacul ii dam pe razatoare si-i punem sa se inabuse cu o lingura de ulei si 2 linguri de apa . Pt cine doreste poate sa caleasca putin legumele .
Cand s-au inmuiat adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba la foc mic . Cand carnea de pui este aproape fiarta, punem supa si carnea peste legumele inabusite , apoi adaugam legumele congelate . Punem un pahar de suc de rosii sau o lingura bulion , adugam o cana de bors si potrivim gustul cu sare si vegeta .
Mai fierebem 5- maxim 10 minute .
La sfarsit adaugam verdeata tocata marunt si gata !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu