Avem nevoie de :

- 1/2 kg carne pui (tacamuri , aripi , nu conteaza )
 - 2- 3 cepe
 - 2 morcovi
 - 1 pastarnac
 - o punga de amestec legume pt supa
 - verdeta : patrunjel , leustean
 - bors ( de prefrat de casa)
 - vegeta
 - suc de rosii sau bulion
 - obtional : fideluta
 
Cum procedam :
Spalam carnea de pui si o punem la fiert in apa fierbinte ;
Ceapa , morcovii si pastarnacul ii dam pe razatoare si-i punem sa se inabuse cu o lingura de ulei si 2 linguri de apa . Pt cine doreste poate sa caleasca putin legumele .
Cand s-au inmuiat adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba la foc mic . Cand carnea de pui este aproape fiarta, punem supa si carnea peste legumele inabusite , apoi adaugam legumele congelate . Punem un pahar de suc de rosii sau o lingura bulion , adugam o cana de bors si potrivim gustul cu sare si vegeta .
Mai fierebem 5- maxim 10 minute .
La sfarsit adaugam verdeata tocata marunt si gata !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu