Dar sa trecem la treaba !
Avem nevoie de :
- 1 kg carne de pui (de preferat piept de pui ) ;
- o ceapa
- 1 capatana usturoi
- eventual un morcov
- un paharel de smatana
- 3 galbenusuri de ou
- vegeta
- piper
- 3- 4 linguri de otet ; eu prefer otetul de mere
Punem pieptul la fiert cu putina sare ; dupa a fiert il scoatem din oala si adaugam ceapa tocata fin si morcovul intreg ( eu nu am folosit morcov de aceasta data ) si lasam sa fiarba ;
In acest timp curatam carnea si o tocam marunt , apoi o adaugam in supa, punem si usturoiul pisat . Cele 3 galbenusuri le amestecam cu smantana si otetul , apoi adaugam peste ele din supa putin cate putin pt a evita coagularea , apoi le adugam la ciorba
Morcovul se scoate . Potrivim de gust cu piper si vegeta si ciorba e gata .
La servire se adauga suplimentar smantana , dupa preferinta si patrunjel.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu